top of page
Image by Jess Bailey

Våra tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster som kan vara bra för dig som håller på att starta upp ett företag eller som behöver förnya er profil. En del av våra tjänster kanske för ditt företag som behöver en ny modern mobilanpassad hemsida som är lätt att hantera.

Hemsidor  Wix / Wordpress

1.png

Vi skapar hemsidor som passar ihop med din bild och vision för ditt företag.

Hemsidan är ert ansikte utåt och bör kännas professionell och enkel att använda. Vi hjälper er att bygga moderna och professionella och mobilanpassade hemsidor. Hemsidorna är byggda med er i tanke, enkelt att uppdatera och ändra texter/bilder.   Självklart anpassade efter era behov. 

Brand Guidelines

Namnlös design.png

En Brand Guideline bör alla företag har för att kunna skapa lojalitet och igenkänning hos kunderna.  Det är viktigt att ni som företag har en Brand Guideline så att ni enkelt vet vilka typsnitt, färgkoder, mallar, layouter mm som är avsedda att använda för ditt företags varumärke.

Grafiska Mallar 

Namnlös design.png

Vi skapar grafiska mallar till ditt företag som går i linje med ditt företags  brand guidlines för att skapa den viktiga röda tråden. Vi kan skapa mallar så som broshyrer, visitkort, sociala medie mallar, flyers, posters mm. 

Sociala Medier Konsult 

Namnlös design.png

Vi kan få ert företag att  planera, strukturera och publicera era posts/stories i era sociala medie kanaler. Att ha ett kreativt, informativt och intreessant sociala medier kan skapa nya kunder och trovädighet hos de följarna du får. 

Sociala Medier Strategi 

Namnlös design.png

Vi hjälper ditt företag genom att bygga en tydlig strategi för era olika SoMe kanaler som ni själva kan använda för att enkelt hålla varumärkesidentiteten tydlig. 

Löpande konsulttjänster

Namnlös design.png

Vi hjälper dig med din hemsida och uppdaterar den efter er efterfrågan, kan vara nya sidor, nya texter eller löpande se till att den är högt rankad på Google. Vi kommer överens om hur många timmar i veckan/månaden som ni behöver. 

Hemsidor Wix & Wordpress
Sociala Media Konsult
Brand Guidelines
Sociala Medier Strategi
Grafiska Mallar
Löpande konsulttjänster

Vad våra kunder säger om oss

Image by Pawel Czerwinski
1.jpg

Sofia Hammarberg / VD Stockholm Estetik & Hälsa

Vi anlitade Emilie i uppstarten av vårt företag och är enormt nöjda! Hennes gedigna kunskap kring både utveckling av hemsidor och marknadsföring i sociala medier gjorde att vi snabbt etablerade ett stort nätverk trots att verksamheten är nystartad.

 

Emilie var också väldigt lyhörd kring våra önskemål och tankar, och lyckades kombinera dessa med sina egna visioner vilket skapade ett fantastiskt resultat. Emilies kombination av en professionell och samtidigt entusiasmerande personlighet, och kontinuerlig återkoppling från henne gjorde att vi kändes oss väldigt delaktiga i hela utvecklingsprocessen, vilket var också väldigt uppskattat och tryggt.

 

Vi kan varmt rekommendera att anlita Emilie”

bottom of page